Indeks članaka

Optix 2005 je program namenjen optičarskim radnjama i oftalmološkim ordinacijama.

Optix 2005

Očna optika je kompleksna i odgovorna delatnost u kojoj se zahteva stručnost, preciznost i rukovanje velikim brojem detalja. Ako se uzme u obzir i sva složenost odnosa sa pacijentima i snabdevačima, zatim održavanje zaliha u optimalnim granicama i drugo, jasno se ukazuje potreba za softverskim rešenjem kojim bi se olakšalo i unapredilo poslovanje i koje bi omogućilo da zaposleni budu više angažovani u osnovnoj delatnosti struke.

OPTIX 2005 je softver projektovan i implementiran tako da odgovori ovim zahtevima a i nekim dodatnim kao što su lak rad sa programom, udoban i funkcionalan korisnički interfejs, detaljan i sveobuhvatan sistem pomoći korisniku i slično. Razvoj OPTIX-a 2005 je počeo još 1997. godine. Od tada, program je u velikoj meri menjan i poboljšavan, u čemu su nam sugestije iz prakse naših korisnika bile od velike pomoći. Ni aktuelna verzija nije, naravno, konačna. Rad na unapređenju OPTIX-a 2005 će biti nastavljen a potrebe i zahtevi korisnika biće i dalje naš glavni putokaz.

Pomoću menija koga vidite sa desne strane, možete da pogledate nešto detaljniji prikaz pojedninih opcija i osobina OPTIX-a 2005. Naglasili smo i ukratko opisali samo pojedine delove, da bismo onima koji su zainteresovani pružili potrebne informacije.

Optix 2005